De Antillen: Lekker Nederlands

Denk je er over na om te emigreren? Dan is de Antillen een van de meest aantrekkelijke bestemmingen die maar zou kunnen bedenken. Prachtig weer, een schitterende omgeving, heerlijk eten en een vrolijke sfeer, maar toch ook heel Nederlands: dat is wat de Antillen te bieden hebben. Wil je verhuizen naar de Antillen, dan kun je De Gruijter & Co. inschakelen om je daarbij te helpen. Dit Koninklijke verhuisbedrijf kan alle spullen zonder problemen richting de Antillen verhuizen – en dat scheelt jou een hoop stress en kopzorgen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, lees dan verder.

Zonder zorgen verhuizen naar de Antillen

In de Antillen is de sfeer altijd relaxed. Je wil je dan ook niet druk maken over de verhuizing zelf. Door alles over te laten aan De Gruijter, kan je zonder zorgen verhuizen. Het verhuisbedrijf biedt een complete service, waarbij alles voor je geregeld wordt. Bij verhuizen Antillen komt namelijk meer kijken dan gewoon inpakken en verzenden. Wat te denken van huisdieren, auto’s en grote objecten? En hoe zorg je ervoor dat alles probleemloos door de douane komt? Met veel expertise kan De Gruijter ervoor zorgen dat dat allemaal lukt.

Maak gebruikt van de uitgebreide service

De Gruijter & Co. is nog niet tevreden als je verhuisd hebt: het bedrijf wil ook zeker weten dat je het op je gemak hebt als je eenmaal ter plekke bent. Vandaar dat er ook diensten op maat aangeboden wordt. Dat betekent dat De Gruijter je wil bijstaan in het inrichten van de nieuwe woning, met het openen van een nieuwe bankrekening, en zelfs met het vinden van een goede school voor kinderen. Pas dan ben je goed en wel verhuisd, en kan je beginnen met wonen op een van de mooiste tropische eilanden ter wereld.