Weer veilig in de schaduw met een nieuw zonweringdoek

Als het zelfs onder je zonnescherm te warm is om buiten te zitten, of als je zelfs daar nog verbrandt, is er waarschijnlijk iets mis met je zonweringdoek. Een nieuw zonweringdoek bestellen zal dan uitkomst bieden, maar dan moet je wel een goede hebben. Daarnaast moet deze op maat zijn en in de juiste kleur, want een zonnescherm dat vloekt met de uitstraling van de rest van je huis is natuurlijk niet de bedoeling.

Ruim assortiment

Het is daarom verstandig om een nieuw zonweringdoek te bestellen op www.zonneschermdoek.nl. Hier heb je keuze uit ruim 70 verschillende kleuren, van gestreepte ontwerpen tot effen doeken. Alle doeken zijn van het merk Tibelly, wat betekent dat de kwaliteit van jouw nieuwe zonweringdoek uitstekend zal zijn. Je beslist zelf welke kleur en welke maten jouw zonweringdoek moet hebben, om deze vervolgens op simpele wijze te bestellen via de website. Het maakt niet uit welk type zonnescherm je hebt, er is altijd wel een doek verkrijgbaar die op dat systeem past. Binnen 10 dagen zul je het door jou bestelde doek ontvangen in jouw huis in Nederland of België.

Instructievideo’s

Dit zonweringdoek kun je zelf installeren, weliswaar met behulp van de video’s die je vindt op www.zonneschermdoek.nl. Door deze instructies te volgen, kun je ze zelf – of eventueel met behulp van een handig familielid – monteren en vervolgens uittesten door buiten een kop koffie te drinken. Uiteraard is het mogelijk een monteur in te huren, maar het is natuurlijk vele malen goedkoper om dit zelf te doen.